Avancerade hudbehandlingar

Kemisk Peeling – kur inklusive special serum

Kemisk Peeling har flera goda egenskaper på huden. Behandlingen är effektiv på oren hy och förbättrar ojämnheter och linjer samtidigt som den ger till en trött och matt hy. Djuprengöring, kemisk peeling samt special serum anpassad efter ditt behov ingår i denna behandling. Rådgivning om produkter och rekommendation av behandlingar för din huds bästa ingår.
Kur: Vi rekommenderar kemisk peeling 1-2 tillfällen per år för  att bibehålla lyster och en ren hy.

Hudvård

Vill du ha hjälp med att föryngra och förbättra hudens struktur, behandla ytliga kärl, pigmentering, acne, rosacea eller ärr och fläckar? Då har du kommit rätt!

Vi på Hår & Skönhetcompaniet jobbar alltid med den senaste tekniken, och för att behandla olika hudåkommor och besvär jobbar vi med Cellox 20 och Dioxium Advanced.

Cellox 20

Med en större kontaktyta mot huden och med en svepande rörelse kan behandlingar utföras på endast en tredjedel av tiden jämfört med traditionell IPL. Alla Cellox 20 enheter testas noga och är CE-märka av svenska specialister. Cellox 20 har en kontrollerad puls som byggs upp blixtsnabbt till en säker nivå som bibehålls under en längre tid. När de skadliga pulstopparna elimineras blir behandlingen både säker och smärtfri. I kombination med ett termo-elektriskt kylsystem minskar risken för smärta även hos känsliga personer.

Eftersom Cellox 20 använder en betydligt lägre styrka än traditionell IPL minimerar man risken för pigmentförändringar och brännskador, samtidigt som man uppnår bättre resultat. Cellox 20 kan användas på hudtyper upp till hudtyp 6.

Förutom att Cellox 20 används för att behandla olika hudsymptom är det en mycket populär behandlingar för att förbättra och föryngra huden. Med resultat som består i flera år är denna metod både kostnad- och smärtfri.

Cellox 20 behandlar:

  • Pigmentering
  • Hud med dålig spänst och elasticitet
  • Rynkor och fina linjer
  • Ärr
  • Akneärr
  • Sol- och åldersfläckar
  • Ytliga kärl
  • Rosacea

 

En annan metod vi använder Dioxium Advanced är en C02- vilket är en diod-, och erbiumlaser som behandlar på en djupare nivå. På endast några behandlingar uppnår man maximal effekt och önskad effekt och din hud stramas upp och du ser naturligt yngre ut.

Följande områden kan vi behandla med Dioxium Advanced:
– Rynkor
– Hud med dålig spänst och elasticitet
– Ärr/Acne-ärr
– Ytliga kärl
– Sol- och åldersfläckar
– Pigmenteringar

Fillers och botox

Våra fillerbehandlingar framhäver dina läppar genom att återskapa volymen och om du vill kan vi skapa en tydligare läppkontur.
Dina läppar blir fylligare och markerade på ett naturligt sätt och du får den får den form och fyllighet du önskar.

Botulinumtoxin, mer känt under namnet botox är ett naturligt förekommande protein producerad av en bakterie som heter Clostridium botulinum. När ett botulinumtoxin injiceras i en specifik muskel blockeras nervsignalen till just den muskeln i ansiktet. Under ett par månader efter behandlingen kan inte nerven tala om för muskeln att röra sig, varav den önskade rynkan slätas ut. Kontakta gärna oss för mer information.

Vi hjälper dig förändra, förbättra och ta bort det du vill

Hud- och skönhetsvård handlar om vad du vill och vi utgår alltid från dina mål för det behandlingar du vill genomföra.

Boka en konsultation

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara