Klassiska hudvårdsbehandlingar

Face Treatment Lyx

En skräddarsydd ansiktsbehandling där alla produkter är anpassade efter din hud. Vi gör en djuprengöring och portömning för att avlägsna orenheter, formning av bryn,  avslappnande och stimulerande ansiktsmassage, mask med aktiva ingredienser anpassad för din hud & applicering av en behaglig ansiktskräm. Rådgivning om produkter och rekommendation av behandlingar för din huds bästa ingår.

Face Treatment de Luxe
med exklusivt serum

I denna behandling ingår djuprengöring och portömning för att avlägsna orenheter, forming av bryn, appliceringav ett behagligt serum som bidrar till ännu mer fräschör och lyster och stimulerar tillväxt av nya hudceller. Det ingår också en avslappnande och stimulerande ansiktsmassage, mask med aktiva ingredienser anpassad för din hud & applicering av ansiktskräm. Rådgivning om produkter och rekommendation av behandlingar för din huds bästa ingår.

Kemisk Peeling – kur inklusive special serum

Kemisk Peeling har flera goda egenskaper på huden. Behandlingen är effektiv på oren hy och förbättrar ojämnheter och linjer samtidigt som den ger till en trött och matt hy. Djuprengöring, kemisk peeling samt special serum anpassad efter ditt behov ingår i denna behandling. Rådgivning om produkter och rekommendation av behandlingar för din huds bästa ingår.
Kur: Vi rekommenderar kemisk peeling 1-2 tillfällen per år för  att bibehålla lyster och en ren hy.

Avancerade hudvårdsbehandlingar och kroppsvård

Hollywood Combo Behandlingen

Hollywood combo:n är en behandling där vi jobbar med Erbium- och diodlaser, infrarött ljus, radiofrekvens, vakuum massage samt face treatment för att du ska uppnå bästa resultat när det kommer till ny ung hy med fräsch lyster och maximal fukt. Vi börjar med 1) Face Treatment lyx för att exfoliera huden, få bort de torra och döda hudcellerna för att lämna en ren och len hud. Därefter behandlar vi huden med 2) Erbium- och diodlaser där vi jobbar med att bygga upp hudens struktur inifrån och ut och förnyar hudcellerna. En lätt rodnad kan uppstå i några timmar efter behandlingen. 1-2 veckor efter behandlingen så är det dags att göra behandling 3) med Infrarött ljus, Radiofrekvens, Vakuum massage för att få den ultimata behandlingenen där vi avslutar behandlingen med lyxmasque för att mätta huden med fukt och näring. Resultatet blir en ren hud med fräschor och lyster. En behandlings kombination som blivit väldigt populär där du som kund får ut det bästa när det kommer till långvarigt och bestående resultat.

Brynplockning, färgning och vaxning

Med metoder som härstammar flera hundra år tillbaka i tiden vaxar vi ”bort” oönskad hårväxt från ansiktet, och det mest populära området som vaxas är mustaschen. Med pincett formar vi ögonbrynen efter önskat resultat och vi färgar också om så önskas.

Fillers & Botox

Självklart utför vi även fillers & botox på de områden ni önskar förbättra.

Cellulit behandling och fettreducering

Med modern teknik, Omorphia 20, tar vi bort celluliter från din kropp.
Tekniken vi använder arbetar på berörda områden och bryter sönder fettcells bindningar som leder till fettreduktion och därmed jämnar ut huden. Resultatet blir en slätare och föryngrad hud, uppstraming av vävnad och minskade fettceller.

Denna metod kan behandlas på olika områden:
– Dubbelhaka
– Lår
– Mage
– Kärlekshandtag
– Underarmar
Kuren kräver 10 behandlingar med 2-3 dagars intervall.

Permanent Hårborttagning

Drömmen om att få bort hår från ben, armar och andra områden utan smärta är nu sann.  Med den absolut senaste tekniken genomför vi behandlingar som är smärtfria och effektiva. Istället för traditionell IPL använder vi Cellox 20, en teknik som är banbrytande inom sin nisch.

Hudvård

Vill du ta bort ytliga kärl, pigmentering eller andra ärr och fläckar? Då har du kommit rätt!

Vi på Hår & Skönhetcompaniet jobbar alltid med den senaste tekniken, och för att behandla hudåkommor och andra problem jobbar vi med Cellox 20 och Dioxium Advanced.

Cellox 20

Med en större kontaktyta mot huden och med en svepande rörelse kan behandlingar utföras på endast en tredjedel av tiden jämfört med traditionell IPL. Cellox 20 i Sverige och varje enhet testas och CE-märks av svenska specialister. Cellox 20 har en kontrollerad puls som byggs upp blixtsnabbt till en säker nivå som bibehålls under en längre tid. När de skadliga pulstopparna elimineras blir behandlingen både säker och smärtfri. I kombination med ett termo-elektriskt kylsystem minskar risken för smärta även hos känsliga personer.

Mörkare hudtyper

Eftersom Cellox 20 använder en betydligt lägre styrka än traditionell IPL minimerar man risken för pigmentförändringar och brännskador, samtidigt som man uppnår bättre resultat. Cellox 20 kan användas även på mörkare hudtyper (upp till hudtyp 6).

 • Cellox 20 behandlar
 • Oönskad hårväxt
 • Ytliga kärl
 • Rosacea
 • Pigmentfläckar
 • Åldersfläckar
 • Acne

Dioxium Advanced är en C02-, diod-, och erbiumlaser som behandlar på en djupare nivå, vilket ger maximal effekt på några behandlingar.

Följande områden kan vi behandla:
– Rynkor
– Hud med dålig spänst och elasticitet
– Ärr/Acne-ärr
– Ytliga kärl
– Sol- och åldersfläckar
– Pigmenteringar

Borttagning av tatuering

Hur många är det av oss som inte ångrar en tatuering? Nu erbjuder vi möjligheten att ta bort oönskade tatueringar med bästa möjliga resultat. Kontakta oss gärna för före- och efter bilder.

Tekniken och metoden vi använder för att ta bort tatueringar heter Lumico Light, som är en laser som ger mycket effektivt resultat. Energin i lasern slår sönder tatueringspigmentet och den naturliga läkningsprocessen sätts igång.

Övriga behandlingar

 • Vaxning
  Manikyr  & Pedikyr
  Fotspa
  Spraytan

För håret

Klippning

Vi utför alla sorters klippning för vuxna och barn.

Färgning

När vi färgar hår utgår vi alltid från ditt hårs förutsättningar. Tidigare färgning och kvalité är viktiga faktorer att ha hänsyn till vid färgning.

Vi hjälper dig förändra, förbättra och ta bort det du vill

Hud- och skönhetsvård handlar om vad du vill och vi utgår alltid från dina mål för det behandlingar du vill genomföra.

Boka en konsultation

SparaSpara

SparaSpara