Erbjudande

Erbjudande 1: Klippkort – Tvätt & Fön x3

Få ditt hår att stråla med vårt Klippkort – Tvätt & Fön x3 erbjudande. Med detta klippkort kan du njuta av tre tvätt- och fönbehandlingar till ett förmånligt pris på 850 kr. Perfekt för dig som vill ha vackert och välvårdat hår under en längre tid. Våra erfarna frisörer använder sig av högkvalitativa produkter för att ge dig det resultat du önskar. Boka din första behandling idag och känn skillnaden!

DS V-Line Collagen Rope Protocol Treatment

Unna dig själv en unik upplevelse med vårt DS V-Line Collagen Rope Protocol Treatment. Denna 90-minuters behandling är utformad för att minska synliga tecken på åldrande i ansiktet genom att öka hudens elasticitet och återfukta på djupet.

Våra specialiserade terapeuter använder sig av collagen ropar för att stimulera hudens produktion av kollagen, vilket bidrar till att minska rynkor och fina linjer. Prova denna fantastiska behandling idag för endast 2 000 kr och känn skillnaden i din hud.

DS V-Line Collagen Rope Protocol Treatment kur x 3 behandlingar

Få en total förändring av din hud med vår DS V-Line Collagen Rope Protocol Treatment kur. Denna kur innehåller tre 90-minuters behandlingar till ett förmånligt pris av 4 999 kr. Med denna behandlingskur kan du få en djupgående återfuktning av din hud samtidigt som synliga tecken på åldrande reduceras.

Våra terapeuter använder sig av collagen ropar för att öka produktionen av kollagen, vilket resulterar i en fastare och mer elastisk hud. Boka din kur idag och upplev fantastiska resultat!

Boka tid här