Dioxium Advanced

Dioxium Advanced – Hudföryngring

Upptäck Dioxium Advanced – den banbrytande hudföryngringsbehandlingen på Hår och skönhetscompaniet! Med både ablativa och icke-ablativa alternativ, kan du välja den bästa behandlingen för din hudtyp. Utförda av våra professionella och erfarna hudterapeuter, kan du vara säker på att du får den mest effektiva behandlingen för att förbättra din hud.

Boka din Dioxium Advanced-behandling idag och låt din hud stråla!

Boka tid här

Information

Dioxium Advanced är en innovativ hudföryngringsbehandling som hjälper till att återställa din huds ungdomliga glöd. Behandlingen finns tillgänglig både i ablativa och icke-ablativa alternativ för att passa din unika hudtyp och behov.

Med hjälp av avancerad teknologi och erfarna hudterapeuter kan Dioxium Advanced reducera rynkor, förbättra hudtonen och minska synliga hudbristningar. Oavsett om du vill ha en behandling för ansikte, hals, händer, ben eller andra områden på kroppen, har vi det du behöver på Hår och skönhetscompaniet.

Fördelar

  1. Reducerar rynkor och fina linjer
  2. Förbättrar hudens ton och textur
  3. Minskar synliga hudbristningar som sträckmärken och ärr
  4. Tillgänglig både i ablativa och icke-ablativa alternativ
  5. Anpassad för att passa din unika hudtyp och behov
  6. Utförd av professionella och erfarna hudterapeuter
  7. Kan utföras på olika områden på kroppen, inklusive ansikte, hals, händer, ben och mer

Våra behandlingar

Dioxium advanced – Fraktionerad laser
Med Dioxium Advanced som är en fraktionerad laser kan du behandla och åtgärda; rynkor, hud med dålig elasticitet, akneärr, uppstramning av hals och ansikte, solskadad hud, ärr, stora porer, ojämn hudton och bristningar.

Tekniken utgår utifrån två olika typer av laser, ablativ och icke ablativ samt en kombination av dessa. Vilken behandling vi väljer är beroende på olika faktorer och förutsättningar.

Co2 ablativ laser – Med denna typ av laser gör man mikroskåpiska hål ner till läderhuden. Behandlingen är en ablativ process vilket innebär att den förångar hudceller och det bildas små sårskorpor på huden.

Icke ablativ laser – Denna laserstråle bygger på samma princip som ablative laser men är skonsammare då den lämnar översta hudlagret helt intakt och skapar koagulation i djupare hudlager.

Dioxium Advanced
Med Dioxium Advanced kan vi arbeta på både djupa och ytliga lager av huden. Vi kan behandla ablativt, icke ablativt eller med en kombination av dessa, helt beroende på vilken behandling din hud behöver. Vid användandet av båda våglängderna tillsammans förstärks effekten av din behandling. Därmed förbättras resultatet avsevärt. Med Dioxium kan vi behandla alla kroppsdelar och hudtyper.

VAD ÄR EN FRAKTIONERAD LASER OCH HUR FUNGERAR DEN?
Med fraktionerad laserbehandling påverkar lasern huden på mikroskopiska behandlingspunkter med en exakt precision och ett jämnt fördelat mönster. Runt dessa behandlade punkter är huden helt frisk och opåverkad. Detta triggar igång kroppens naturliga läkningsprocess och medför en nybildning av kollagenfibrer som ersätter den gamla huden och ger en föryngrad, jämnare och fräschare hud med fin lyster.

Koldioxidlaser är den vanligaste typen av fraktionerad laser som används vid hudförbättring. Med denna teknik gör man mikroskopiska hål ner till läderhuden. Resultatet blir en mycket kortare läkningsprocess än vid en laserslipning. Behandlingen är en ablativ process vilket innebär att hudcellerna i dessa tusentals mikroskopiska hål förångas. Efter behandlingen drar hålen ihop sig och därmed minskar hudytan på det behandlade området och huden blir åtstramad. Metoden används för att reducera djupa rynkor och ärr, minska stora porer och för att få en slätare hud med jämnare hudton.

Dioxium Advanced
Med Dioxium Advanced kan vi arbeta på både djupa och ytliga lager av huden. Vi kan behandla ablativt, icke ablativt eller med en kombination av dessa, helt beroende på vilken behandling din hud behöver. Vid användandet av båda våglängderna tillsammans förstärks effekten av din behandling. Därmed förbättras resultatet avsevärt. Med Dioxium kan vi behandla alla kroppsdelar och hudtyper.

ICKE ABLATIV LASER
Icke ablativ laser bygger på samma princip som koldioxidlaser, men med denna våglängd penetreras aldrig huden som är fallet vid laserslipning eller koldioxidlaser. Laserstrålen är mycket skonsammare mot huden då den inte tar bort eller gör hål på huden, utan är en s.k. icke ablativ process. En icke ablativ laser lämnar översta hudlagret helt intakt och skapar koagulation i djupare strukturer i huden. Därmed blir återhämtningstiden kortare och risken för komplikationer minskar. Behandlingsmetoden är väldigt gynnsam för att reducera rynkor, ta bort ärr och akneärr samt förminska stora porer. Den reducera ytliga kärl, solskadad hud, ojämn hudton och hudbristningar.
Med Dioxium Advanced kan man alltså kombinera båda dessa våglängder för att optimera resultatet utifrån hur lång återhämtningstid man vill ha.

Efter en behandling med CO2 är återhämtningstiden större och din hud kan flagna rejält. Denna laser jobbar främst på djupare akneärr eller rynkor men också vid borttagning och hudåkommor som vårtor, fibromer och födelsemärken.

Prislista

Dioxium Advanced Hudföryngring – Ablativ Tid Pris
Vad är Dioxum Advanced behandlingar? 50 minuter  
Ansikte & Hals Ablativ 90 minuter  
Ansikte Ablativt 60 minuter  
Ansikte Hals & Dekoltage Ablativ 120 minuter  
Dekoltage Ablativt 60 minuter  
Födelsemärken 30 minuter 750 kr
Hals Ablativt 60 minuter  
Halva ansiktet Ablativt 30 minuter  
Helmage Strier (hudbristningar) Ablativ 60 minuter  
Händer Ablativt 30 minuter  
Kinder Ablativt 30 minuter  
Kråksparkar Ablativt 30 minuter  
Lår Ablativ 60 minuter  
Strier (hudbritiningar) Ablativ 30 minuter  
Ärr Ablativ 30 minuter  
Överläpp Ablativ 30 minuter  
Dioxium Advanced Hudföryngring – Icke Ablativ Tid
Ansikte & Hals icke Ablativ 90 minuter
Ansikte Hals & Dekoltage icke Ablativ 120 minuter
Ansikte icke Ablativ 60 minuter
Dekoltage icke Ablativt 60 minuter
Hals icke Ablativ 60 minuter
Händer icke Ablativt 60 minuter
Kinder icke Ablativ 30 minuter
Kråksparkar icke Ablativt 30 minuter
Ärr icke Ablativ 30 minuter

Vill du boka en behandling?

Boka här!