Ansiktsbehandling

Upplev strålande hud med våra ansiktsbehandlingar!

Klassiska ansiktsbehandlingar är en av de mest populära skönhetsbehandlingarna för att ge huden en fräsch och ungdomlig glöd. Vid Hår och Skönhetcompaniet erbjuder vi ett brett utbud av behandlingar som är skräddarsydda för att passa olika hudtyper och hudproblem.

Boka tid här

Information

En klassisk ansiktsbehandling är en populär behandling som är avsedd att ge en ren och återfuktad hud. Denna behandling innehåller vanligtvis rengöring, peeling, ånga, portömning, ansiktsmassage, mask och avslutande produkter. Det är en avkopplande behandling som ger en strålande och ungdomlig hy genom att öka cirkulationen och ta bort döda hudceller.

På Hår och Skönhetcompaniet erbjuder vi professionella klassiska ansiktsbehandlingar som passar alla hudtyper. Vi använder en mängd olika produkter som är skräddarsydda för att möta dina individuella behov och för att uppnå de önskade resultaten. Våra kunniga terapeuter kommer att hjälpa dig att välja rätt behandling baserat på din hudtyp och eventuella hudproblem du kan ha.

Fördelar

  1. Rengör huden på djupet och tar bort smuts och olja som kan orsaka akne och andra hudproblem.
  2. Ökar cirkulationen i huden, vilket ger en friskare och mer strålande hy.
  3. Tar bort döda hudceller och förbättrar hudens textur.
  4. Återfuktar huden och ger en mjuk och smidig känsla.
  5. Minskar synliga tecken på åldrande, såsom fina linjer och rynkor.
  6. Ger en avkopplande upplevelse som hjälper till att minska stress och öka välbefinnandet.
  7. Kan hjälpa till att förhindra framtida hudproblem genom att hålla huden ren och hälsosam.

Våra behandlingar

Ansiktsbehandling Klassisk går vi igenom hudens behov. Vi gör en rengöring, hudanalys, peeling, varma handdukar, portömning, brynplock, dekolletage och ansiktsmassage, mask och avslutande creme.

Det finns möjlighet att lägga till något av våra tillval i behandlingen för ett mer effektivt behandlingsresultat, tex en kemisk peeling, ögonmask eller anpassad ampull.

En lyxig ansiktsbehandling där vi väver in IPL Skin Rejuvenation, (Hudföryngring) tillsammans med våra A-vitamin och AHA-produkter. Kombinationen av IPL där ljusenergi tränger djupt ner i huden och omvandlas till värmeenergi som stimulerar elastin och collagen vilket föryngrar och stramar upp huden och våra produkter resulterar i att huden får en fantastiskt klar och fin lyster.

Ytliga blodkärl och pigmentfläckar försvinner samt stora porer reduceras. I ansiktsbehandlingen ingår dessutom rengöring, peeling och avslutande ansiktsmask.

Vill du unna dig det bästa så boka en Lyxbehandling hos oss.
1 timme och 20 minuter ren avkoppling och omhändertagande av dig och din hud.

Behandlingen innefattar

Rengöring av huden i ansiktet och dekolletaget
Hudanalys
AHA/PHA- peeling (efter hudens behov)
Portömning vid behov
Brynplock
Anpassad ampull
Massage av ansikte, skuldror och dekolletage
Ögonmask
Specialmask i ansikte och på dekolletage
Avslutande creme

Tillval:
Frans- och brynfärgning: 180kr
Frans,Bryn färg och plock: 245kr (ordpris 450kr)

För dig som vill ha ett snabbt resultat och har begränsat med tid. Vi skräddarsyr din behandling utefter vad din hud är i behov av samt dina önskemål. En lättare ansiktsbehandling som inkluderar rengöring, djuprengörande peeling eller mask med avslutande dagcreme. Exempel på behandlingsmål är fukt, djuprengöring och anti-age. Denna behandling Passar de unga

En kort behandling för dig som är i tonåren
I behandlingen ingår:
Rengöring och peeling av ansiktet, ånga och portömning alternativt lätt massage samt avslutande mask och produktrekommendation för hemmavårdsprodukter.

Denna Ansiktsbehandling är en mer riktad specialbehandling för dig som vill uppnå ett verkligt resultat i din behandling.
Vi skräddarsyr med speciellt utvalda aktiva produkter efter ditt specifika behov.

Specifikt riktade behandlingsmål som vi arbetar på är:

Acne
Känslig hud/Rosacea
Mogen hud
Trött/livlös hud
I behandlingen ingår kemisk peeling, så som enzymer eller AHA-syror och specialmasker, för att uppnå önskat resultat. Behandlingen går också att få utfört med veganska produkter.
Är du osäker på ditt behov, hjälper vi dig självklart att skräddasy din behandling.

Antal behandlingar
Det är mycket individuellt hur många behandlingar som krävs. Normalt sett krävs mellan 3-6 behandlingar med 3 veckors mellanrum, beroende på område och hudproblem. Biverkningar är mycket sällsynta, i enstaka fall kan rodnad eller svullnad uppstå, men detta avtar inom några timmar.

Rosacea
Rosacea är en inflammatorisk sjukdom som ger hudbesvär i pannan, på näsan och kinder. Vanliga symtom är rodnad, utslag och att det känns varmt i huden. Ytliga blodkärl är vidgade. Vid kärlreducering med IPL skickas ljus in som söker sig till det röda hemoglobinet.
Reaktionen beror bland annat på kärlets storlek
• Små fina kärl förångas av värmen och försvinner direkt.
• Större kärl blir syrefattiga, blodet koaguleras och det kan dröja upp till 3 veckor innan kärlreducering syns.
Det kan krävas upprepade behandlingar.

Akne
Akne kan beror på inflammerade talgkörtlar, överproduktion av talg eller hormoner. Ärftlighet kan ha en stor betydelse. Akne fås vanligen under tonåren och beror på hormonförändringarna i samband med puberteten. Det sitter oftast i ansiktet men ibland även på bröstet och ryggen. Det går att bli av med akne men det tar tid.

En samverkan av marknadens mest aktiva produkter som ger dig en komplett och lyxig ”anti-age” behandling. C- och A-vitamin samt salicylsyra motverkar små fina linjer, grova porer, solskadad hud, pigmenteringar och åldersförändringar. Detta är den absolut bästa anti-rynkbehandlingen som vi kan erbjuda och passar de flesta hudtyper. ’
Rekommenderas från 25 år och uppåt. Det här är även en bra behandling till brudar som ska gifta sig. Huden blir slät, fast, smidig med ökad lyster.

INGÅR:
Hudanalys, rengöring, enzympeeling, ånga, por-rengöring, AHA-syra, C-vitamin. Därefter en peel-off mask, avslutande dagcreme och UV-skydd.

Denna Ansiktsbehandling är en mer riktad specialbehandling för dig som vill uppnå ett verkligt resultat i din behandling.
Vi skräddarsyr med speciellt utvalda aktiva produkter efter ditt specifika behov.

Specifikt riktade behandlingsmål som vi arbetar på är:

Acne
Känslig hud/Rosacea
Mogen hud
Trött/livlös hud
I behandlingen ingår kemisk peeling, så som enzymer eller AHA-syror och specialmasker, för att uppnå önskat resultat. Behandlingen går också att få utfört med veganska produkter.
Är du osäker på ditt behov, hjälper vi dig självklart att skräddasy din behandling.

Prislista

Behandling Tid Pris
Ansiktsbehandling Klassisk 90 minuter 990 kr
Ansiktsbehandling med IPL Skin Rejuvenation 120 minuter 1 495 kr
Ansiktsbehandling Lyx 90 minuter 1 495 kr
Ansikttsbehandling Mini 45 minuter 645 kr
Ungdom 45 minuter 645 kr
Ansiktsbehandling för Acne/Rosacea ink kemisk peeling 75 minuter 1 150 kr
Acne/Rosacea Ansikte med IPL 60 minuter 1 495 kr
Kombinerad AHA- & C-Vitaminbehandling Super Anti-Age 90 minuter 1 290 kr

Vill du boka en behandling?

Boka här!