Kemisk Peeling

Upplev strålande hud med våra kemiska ansiktsbehandlingar!

Få en strålande och ungdomlig hy med våra kemiska ansiktsbehandlingar på Hår och Skönhetcompaniet. Vi erbjuder ett brett utbud av behandlingar som passar olika hudtyper och hudproblem. Boka nu för att uppleva den ultimata hudföryngringen!

Boka tid här

Information

Vår kemiska ansiktsbehandling, även känd som kemisk peeling, är en effektiv hudbehandling som används för att reducera rynkor, förbättra hudens textur och ge en mer jämn hudton. Behandlingen utförs genom att applicera en kemisk lösning på huden som sedan avlägsnar de yttre hudlagren och stimulerar tillväxten av ny hud. Vi erbjuder olika typer av kemiska peelingar som är anpassade för olika hudtyper och problem, som anti-aging, solskador och pigmentering.

Fördelar

  1. Förbättrar hudens textur och ton
  2. Reducerar fina linjer och rynkor
  3. Ger en mer jämn hudton
  4. Ökar cellförnyelsen
  5. Reducerar solskador och pigmentering
  6. Ger en strålande och ungdomlig hy
  7. Ökar kollagenproduktionen
  8. Ger en djuprengöring av huden
  9. Effektiv för behandling av akne och acneärr
  10. Ger en lyster givande effekt på huden

Våra behandlingar

Först och främst finns det kemisk peeling med olika styrka. Från milda till mer aggressiva och starka peelingar. De utförs på samma sätt men med olika ämnen och syror. Det kan ingå en eller flera olika syror i en behandling beroende på ditt problem och vilket resultat som önskas. De vanligaste och milda kemiska peelingarna används för uppfräschning av huden, för att få glans och lyster, reducera linjer och fina rynkor och ger en djuprengöring.

De mildare kemiska peelingarna kan utföras av hudterapeut medans de starkaste peelingarna görs av läkare.

Det syrorna och peelingen egentligen gör är att hjälpa till att avlägsna gamla och skadade hudceller vilket bidrar till ökad cellförnyelse. De bidrar också till att få bort orenheter som sitter på huden eller ner i porerna som kan vara svårt att få bort med en vanlig ansiktstvätt. Effekterna av peelingen blir en smidigare hud med mer lyster, hudens förmåga att behålla fukt förbättras och bidrar till att jämna ut linjer och finare rynkor.

-Rynkor och fina linjer
-Solskador
-Pigmentering
-Ärr
-Ojämn hudton eller rodnad
-Acne och acneärr
-Fräknar

En kemisk Peeling GLOW för dig som upplever att din hud känns trött, livlös och saknar lyster!

Då ska du verkligen boka in denna behandling.

Passar för en solskadad och trött hud, förstorade porer och ger även en anti age-effekt.

Kan bokas som en behandling men Rekommenderas att göra i kur om 4-5 gånger

En lyxig Anti-aging ansiktsbehandling med 24karats guld finns nu hos oss efter stor populäritet ibland annat Dubai, Monaco, Tokyo, Hollywood m.m. En unik och lyxig ansiktsbehandling där hudens kondition förbättras med hjälp av 99,9% rent 24karats guld.

Att guld har goda egenskaper på vår hud är känt sedan Kleopatras tid då hon som rutin varje kväll sov med en guldmask för att bibehålla och förbättra sin skönhet. Detta är en populär och efterfrågad behandling som högklassiga spa och kliniker erbjuder sina skönhetsmedvetna kunder runt om i världen. I denna unika behandling appliceras 99,9% rent 24karats bladguld på huden som en lyxig mask innan det masseras in i huden för att förbättra hudens struktur, ton och kondition.

Guldets goda egenskaper på vår hud är bland annat:

Goda Anti-aging egenskaper, rynkreducerande effekt och reducerar linjer bidrar till fasthet och spänst.
Stimulerar cellförnyelsen i huden
Effektiv antioxidant
Förbättrar och reparerar solskadad hud
Antiinflammatorisk och lugnande för känslig hud, rodnad & akne hud
Lyster givande.

Reducering rynkor
Spänd elastisk hud
Bättre ansiktskonturer
Förbättra lyster/färg

Radiofrekvensbehandling är en effektiv, ikke kirurgisk procedur som marginal reducerar rynkor, lyfter ansiktskontur, förbättrar hudstruktur och ger mycket synlig effekt redan efter första tillfälle!

Radiovågor som vanligen kallas även thermalifting, orsakar lokal uppvärmning av kollagenfibrer och deras krympning, vilket stimulerar vävnaden för att producera ökad mängd av kollagen, som fyller ut den tomma platsen som uppstått till följd av krympning eller förlust av kollagenprotein.

Redan efter första behandling syns tydliga resultat. För bästa resultat bör man göra ca 5 behandlingar.

RF är en mycket beprövad teknik och behandlingsmetod sedan lång tid tillbaka för att få fastare och stramare hud, marginalt redusera rynkor, förbättra ansiktens oval.

Behandlingen är väldigt säker och görs utan bedövning; inga sår, inga ärr och ingen konvalescens.

Tekniken rekommenderas på alla hudtyper,alla hudfärger och alla årstider. Den är perfekt till personer som vill förbättra sitt utseende och dem som är rädda och/eller inte vill använda sig av plastikkirurgi.
Områden:
Ansikte, hals och övriga kroppen.

Radiofrekvensteknologi (RF) och är enda icke kirurgiska behandlingen som har klinisk dokumenterad effekt, behandlingen är helt säker för kroppen.

Behandlingen görs vid behov och vid enstaka tillfällen, dock rekommenderas en kur med behandlingar för bästa resultat.

En kemisk Peeling som förfinar hudens yta.
Passar för en solskadad och trött hud, förstorade porer och ger även en anti age-effekt. Rekommenderas att göra i kur om 4-5 gånger

Passar för dig som har solskadad hud och pigmenteringar.

En aktiv boosterbehandling anpassad efter hudens specifika behov. Avtvätt, peeling, ånga, AHA-pensling, portömning, massage, mask, samt avslutande produkter.

Passar dig som vill ha en lätt uppfräschning med lyster

Prislista

Behandling Tid Pris
Kemisk peeling – GLOW 45 minuter 695 kr
Exklusiv 24k Guld ansiktsbehandling 60 minuter 1 195 kr
Hudföryngring Glow med RF 45 minuter 1 295 kr
Kemisk peeling – Kur x 3 45 minuter 1 495 kr
Kemisk peeling Anti-Age 60 minuter 695 kr
Kemisk peeling Solskadad hud 45 minuter 695 kr
Skinboost GLOW 45 minuter 695 kr

Vill du boka en behandling?

Boka här!