Omorphia 20.0

Få slätare hud med Omorphia 20.0 – cellulit- och fettreducering

Vill du få slätare hud? Hos Hår och skönhetcompaniet kan du prova Omorphia 20.0, en avancerad teknik för cellulit- och fettreducering. Omorphia 20.0 är en effektiv behandling som hjälper till att reducera oönskade fettdepåer och minska celluliter.

Vi använder den senaste tekniken för att målinriktat rikta in energi för att bryta ner fettceller och samtidigt stimulera kollagenproduktionen för att strama upp huden. Vårt team av erfarna hudterapeuter hjälper dig att skräddarsy en behandlingsplan som passar just dig och dina behov.

Besök oss på Kanalvägen 1A i Upplands Väsby och upplev själv fördelarna med Omorphia 20.0.

Boka tid här

Information

Celluliter och fettdepåer är vanliga bekymmer som många människor upplever. Trots motion och en hälsosam livsstil kan dessa problemområden ibland vara svåra att ta bort. Det är här Omorphia 20.0 från Hår och skönhetcompaniet kommer in i bilden.

Den här tekniken är en form av fokuserad ultraljud som fungerar genom att rikta in energi på de djupa lagren av huden. Denna energi bryter ner fettcellerna, samtidigt som det hjälper till att stimulera kollagenproduktionen i huden för att återställa dess fasthet och elasticitet.

Behandlingen är smärtfri och du kan återgå till dina dagliga aktiviteter direkt efter. Resultaten blir vanligtvis synliga efter ett par veckor och det krävs vanligtvis flera behandlingar för att uppnå önskat resultat. Kontakta oss på Hår och skönhetcompaniet för mer information om Omorphia 20.0 och för att boka din första behandling.

Fördelar

  1. Effektivt sätt att reducera oönskade fettdepåer och celluliter
  2. Smärtfri behandling med minimal återhämtningstid
  3. Förbättrar hudens fasthet och elasticitet genom stimulering av kollagenproduktionen
  4. Skräddarsydd behandlingsplan baserad på dina specifika behov
  5. Upplev fördelarna med den senaste tekniken för cellulit- och fettreducering hos Hår och skönhetcompaniet

Konsultation

Tid Pris
30 minuter 600 kr

Vill du boka en behandling?

Boka här!