Hudbehandling

Få en skräddarsydd upplevelse för din hud

Upplev en personlig hudbehandling som är anpassad efter dina specifika behov. Vi börjar med att lyssna på dina önskemål och identifierar sedan de bästa produkterna och teknikerna för att ge dig det bästa resultatet. Boka 30 minuter extra om du är en ny kund, och boka 90 eller 120 minuter om du är en befintlig kund för en riktigt djupgående behandling. Om det inte finns en tillgänglig tid som passar dig, prova att boka en kortare tid så hjälper vi dig att anpassa behandlingen efter dina önskemål.

Boka tid här

Information

Vår hud är det största organet i kroppen, och förtjänar därför den bästa omsorgen. Vår hudbehandling är en komplett upplevelse som hjälper dig att ta hand om din hud på bästa sätt. Med produkter och tekniker som är specifikt utvalda för din hudtyp, hjälper vi till att rena, återfukta och ge näring till din hud. Oavsett om du är en ny eller befintlig kund, är vår hudbehandling en investering i din hudhälsa som du inte kommer att ångra.

Fördelar

En skräddarsydd hudbehandling ger dig flera fördelar som en standardbehandling inte kan matcha. Genom att anpassa behandlingen efter din hudtyp och behov, kan vi ge dig ett resultat som verkligen fungerar för dig. Du får också en personlig konsultation där du kan diskutera dina hudproblem och få tips om hur du kan ta hand om din hud på bästa sätt. Våra professionella hudterapeuter ser till att du får den mest effektiva behandlingen som ger långvariga resultat. Boka en hudbehandling idag och upplev fördelarna själv.

Behandlingar

  • Hudbehandling 30 min
  • Hudbehandling 45 min
  • Hudbehandling 90 min
  • Hudbehandling 120 min

Vill du boka en behandling?

Boka här!